joi, 4 februarie 2010

Nebunia de zi cu zi...

In Romania cu totii o ducem bine.

In timp ce parintii recicleaza pampersii noi-nascutilor, si le gatesc cartofi cu delicat, figuri publice care participa la buna-starea tarii noastre, se asociaza cu persoane cu probleme legate de respectarea legii, pentru a-i scuti de probleme in fata autoritatilor. Nu e de mirare ca intr-o societate ca a noastra, in care tot poporul vede la televizor cine cu cine chefuieşte, mai are cineva curajul să se prezinte cu mandat la uşa cumătrului? Decat o incoronare post mortem, cred ca prefera sa inchida ochii si sa-si vada d-ale lui.

Ca sa mai iesim din tipar, hai sa vedem ce se intampla prin tari straine. Unul dintre adolescenţii care au jefuit casa lui Paris Hilton a făcut o declaraţie cel puţin interesantă. Tânărul susţine că a ales să jefuiască locuinţa moştenitoarei imperiului Hilton pentru că ştia "că e proastă şi nu-şi încuie uşa".El a dezvăluit că a intrat în casa vedetei cu uşurinţă pentru că lăsase cheia vilei sub preşul de la intrare. Paris mama, ce-ar fi sa o agati la gat...ca la gradinita. E mult mai sigur.Tânărul a mai declarat că a găsit şi 5 grame de cocaină în vila lui Paris.

Dar sa nu credeti ca nu avem si oameni cu suflet mare : Robin Hood de România activează în Bistriţa-Năsăud. Omul fura găini şi tot felul de alte mărunţişuri din casele şi curţile celor mai înstăriţi şi le dădea apoi săracilor. Cel puţin aşa şi-a motivat el hoţiile în faţa poliţiştilor. Pentru că, în realitate, ăsta era modul lui de-a face rost de... ţigări. Un sfat de folos : ar trebui sa incerci sa strangi cheta...ar fi mult mai simplu si legal.

Oricum dacă igoraţi ochiul vânăt şi freza de punker, cuvintele acestui bărbat vă pot înduioşa până la lacrimi. Aparenţele sunt însă de multe ori înşelătoare. Mai mult, el spune că vrea să-şi facă un muzeu. De aceea, mai obişnuia să fure din casele pe care le vizita râşniţe de piper, mileuri, draperii, tacâmuri şi farfurii. Toate, desigur, tradiţionale româneşti.

Să nu credeţi că bărbatul este un om rău. Ultima dată a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare. Tocmai de aceea, dacă se va întoarce acolo din nou, va sta cu 400 de zile mai mult.


Sursa Stirilor : Antena 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu