marți, 2 februarie 2010

Initiative de...gaste !

Incă de la inceputul saptamanii, politicieni, interlopi, fii de dictatori si primari, dau din coate ca gastele ca să demontreze care e mai tare in cioc.

Dacă Mircea Basescu si-a pus florea-n piept, năsind pe unul dintre puradeii lui Bercea Mondialu', Emil Boc are lucruri mult mai serioase in program : să se plimbe de la Parlament la Guvern, nu pentru a lua vreo nouă initiativă, ci pentru a-si "etala" tintele anului 2010...Ah !...Asta a facut si in campania electorală...Dar, ce mai contează ? Gascan sau papagal...tot pasăre cu pene! In plus luptă pentru interesul poporului ...Să trăim noi bine !

Si Oprescu face inventarul ... la gropi. Să tot fie un deceniu de cand Traian Basescu, primar pe atunci, număra si el săracu' gropile din Capitală, cu un ochi la groapă, cu unul la cer : "două la Prefectură, două la Piata lui 11 Fevruarie, două la Primărie, una la Spital, două la catrindală la Sf. Niculae, două la prefectură"....Le-am mai numărat p-alea de la prefectură. Dar garantia de bună executie , a fost executata.

Si cum fiecare isi vede de “ciocul” lui in tihna, Agentia Nationala Antidrog arunca 8000 de euro, pentru un studiu; studiu care arată ca punkerii si rapperii consumă ecstasy, manelistii preferă hasisul, iar houserii preferă cocaina. Cu siguranta cei care au realizat studiul de 8000 de euroi,pot dormi mai linistiti acum că stiu ce stupefiante consumă fiecare.

Si ca să incheiem in stil mare : Valentin Ceausescu, fiul fostului Dictator Nicolae Ceausescu, dă in judecata Teatrul Odeon pentru reprezentaţiile spectacolului „Ultimele ore ale lui Ceauşescu “, spectacol in care este folosit numele tatalui său. Acesta sustine că odată ce a înregistrat la OSIM numele „Ceauşescu", nimeni nu mai are dreptul să folosească public această marcă fără acordul lui expres.

Nu ne mai ramane decat sa-i cautăm pe stră-stră-stră nepotii lui Mihai Viteazul, să le cerem voie să-i folosim numele marelui domnitor in filmul regizat de Sergiu Nicolaescu.

Pentru că economia tării este la pămant, să lăsam să se puna praful pe istoria noastră, că de plătit drepturi de autor pe mărcile inregistrate, nu ne mai permitem.

Un comentariu:

  1. Hey.. Iti multumesc pentru ca sunt printre cei pe care ii mai citesti cateodata :-) si pot spune ca m-a surprins asta tinand cont de faptul ca nu cred ca .. ne cunoastem?! Oricum nu este un 'must'..

    RăspundețiȘtergere