vineri, 5 februarie 2010

Vise mari...


Pentru ca marile cluburi de fite nu mai au locuri libere pentru valul de pitipoance, striperi, cantaciosi si staruri porno care apar peste noapte, directorul Administratiei Lacuri si Parcuri, Radu Popa, sare in ajutor. Astfel el a incheiat un parteneriat public-privat cu o societate pentru a construi cateva restaurante, un club pentru VIP-uri evident, parcari, bazine de inot si sali de fitness.

Toate acestea fara sa ceara acordul Consiliului General al Capitalei. Pai cred si eu : daca a fost investit intr-o functie, are voie dom'le sa construiasca ce vrea ! ( de parca si-ar fi mostenit tarlaua de la ta-su' ). Ca sa nu mai spun ca ar fi trebuit sa ceara acordul bucurestenilor, avand in vedere ca este un proiect de anvergura, amplasat pe domeniu public, in Parcul Tineretului.

Ce sa mai ! Smecheri precum Radu Popa nu tin cont de lege : fac contracte pe genunchi si le semneaza pe spate, stand in pozitia caprei. In plus, nu i-ar sta bine patron peste cele 5 hectare? La bratu-i vanjos o pitipoanca blonda, cu pielea arsa de solar si cu geanta pe manuta mai scumpa decat masina pe care o are.


Si pentru ca politicienii n-au alta treaba decat sa-si prezinte ideile visate peste noapte, candidatul la functia de presedinte al PSD-ului, Adrian Nastase, a declarat ca ar avea de castigat daca ar avea mai multe femei la nivelul de conducere al partidului. Citez : “Trebuie sa cautam mai atent in acest rezervor impresionant.”

Domnuuu Nastase, dar nu va suparati : ce visati noaptea ? Ca veniti cu un catastif de initiative in partid, iar femeile incitate evident, vor vota in unanimitate initiativele dumneavoastra?

“Doresc ca partidul sa respire mai larg, sa absoarba mai bine oxigenul pe care il primeste din societate”. La treaba cu respiratul, va fi mai greu : la cat de pornite si focoase sunt femeile, s-ar putea sa nu mai prindeti molecula de oxigen. S-ar putea sa se razbune pentru ultimii 20 de ani, si sa nu va mai ramana bani de palmat.

“Este un lucru extraordinar atunci cand negociez cu femei in partid, pt ca ele isi tin intotdeauna promisiunile, pe cand barbatii din partid au un alt mod de raportare la cuvantul dat.”

Eh …Cam asta este ciclul vietii, D-le Nastase...La o anumita varsta barbatii, nu mai pot...Insa femeile pot duce....promisiunile pana la capat.

5 comentarii:

  1. Eu chiar as fi curios sa vad cum evolueaza lucrurile intr/o societate condusa exclusiv de femei !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca iti pasa cum evolueaza societatea noastra, poate ar trebui sa te mai uiti si la oamenii de rand, care au ramas la mentalitatea asta de : avem ce bea? avem ce manca? avem ce fute? Aaa....pai asta-i viata, frate !

    Vorbeste misoginismul din tine, fara macar sa aduci un argument la ce spui...Suntem condusi de o armata de masculi si o blonda usoara.

    Ti se pare ca o ducem bine asa?

    O societate condusa exclusiv de femei, poate nu ar imbunatati lucrurile cu mult, dar nu am duce-o nici asa rau ca acum !

    Poate n-am mai trai de la o luna la alta cu 10 milioane care nu ne ajung nici macar de un sampon de urzica...

    RăspundețiȘtergere
  3. V-ati gasit voi doi extremisti din cate vad. O sotietate fara printipiuri care va sa zica ca nu le are. Cica asa era o vorba.

    Trebuie sa recunosti Sidorica, ca per ansamblu barbatii fac o treaba mult mai buna decat femeile. ORICE! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Cristian :

    Trebuie sa recunosti Sidorica, ca per ansamblu barbatii fac o treaba mult mai buna decat femeile.

    ORICE ?

    Nu mi-as dori sa te vad facand o felatie, dar as fi curioasa...cat de bine ai face-o ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite vezi... asta e exceptia care intareste... regula! SIC ;)

    RăspundețiȘtergere